29.1.10

Αν ήμουν προφήτης ....



Λαοί του κόσμου, φτάνει πια. Προσπαθείτε όσο μπορείτε να προστατέψετε το περιβάλλον αλλά δεν βλέπω αλλαγή. Το περιβάλλον χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου αλλά εσείς δεν το ακούτε. Κοιτάξτε βαθιά και θα δείτε πως όλα οδεύουν προς το χειρότερο. Είδη και είδη ζώων εξαφανίζονται , δάση καίγονται και καταστρέφονται , πόλεις κινδυνεύουν και θάλασσες γεμίζουν απορρίματα.

Τώρα είναι η τελευταία σας ευκαιρία να κάνετε κάτι. Και κατά τη γνώμη μου όχι μόνο μπορείτε να κάνετε κάτι αλλά εκατομμύρια μικρά και απλά πράγματα τα οποία θα είναι σωτήρια. Κάντε ανακύκλωση , μετακινηθείτε με ''οικολογικά μέσα" όπως το μετρό , το ποδήλατο ή ακόμα και περπατώντας. Βρείτε νέες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και εκμεταλευτείτε με μέτρο τους φυσικούς πόρους για να μην εξαντληθούν.

Το περιβάλλον δεν θα περιμένει άλλο. Θα καταστραφεί και θα σας πάρει κι εσάς μαζί του. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ευαισθητοποιηθείτε και να δείξετε ενδιαφέρον για να μην χαθείτε μια για πάντα!

Ελένη Δήμου Α1

5 comments:

ΒΑΡΒΑΡΑ said...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!

Δημήτρης said...

Μπράβο Ελένη. Καλή αρχή.Συγχαρητήρια και για την μεστή νοημάτων εργασία σου.Περιμένουμε και τις άλλες.
Και πάλι μπράβο.

Eleni said...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης said...

Ελένη περιμένουμε και τις υπόλοιπες. Έχεις διαμάντια στο τετράδιό σου. Γιατί να μένουν κρυμμένα? Όποτε βρεις χρόνο βέβαια.
και πάλι ευχαριστούμε πολύ .

Eleni said...

Θα προσπαθήσω να βάλω και τις υπόλοιπες!