7.3.10

Αλίμονο στην κοινωνία που...

Οι άνθρωποι , μέσα στη σύντομη ζωή τους ψάχνουν κάτι που να τους ευχαριστεί και να τους κάνει να νιώθουν ωραία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πάντα πως ό,τι δείχνει καλό είναι κιόλας. Πολλές φορές στη ζώη μας δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις ή απλά δεν θέλουμε να παραδεχτούμε πως αυτό που κάνουμε καταστρέφει τον εαυτό μας.
Μερικά παραδείγματα που έχω να πω είναι το τσιγάρο που νομίζουμε πως μας ευχαριστεί ενώ στην ουσία μας καταστρέφει,το ποτό, που μερικούς ανθρώπους από την πολλή ή την κακή χρήση τους οδηγεί στον αλκοολισμό,τα ναρκωτικά, γιατί πολλοί νέοι νομίζουν ότι ξεφεύγουν για λίγο από τα προβλήματά τους ενώ στην ουσία δημιουργούν κι άλλα, ο τζόγος που πολλοί άνθρωποι εθίζονται σε αυτό και δεν μπορούν να σταματήσουν ή ακόμα και όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ λεπτός,το οποίο φαίνεται ωραίο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, γιατί σε οδηγεί σε αδιόρθωτα προβλήματα κάποιες φορές,όπως η νευρική ανορεξία.Δυστυχώς οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν το μαύρο άσπρο,το κακό καλό,και το άσχημο όμορφο.Επίσης έχουν την τάση να θέλουν πάντα το κακό γιατί στην ουσία είναι και πάντα το πιο ωραίο,όμως πρέπει να σκεφτούν πως εκτός από όλα αυτά, το μόνο που μπορούν να κάνουν το οποίο να μπορεί να τους στηρίξει και να τους βοηθήσει , είναι να αποκτήσουν έναν κάλο φίλο ο οποίος μπορεί να τους συμπαρασταθεί και να μην τους προδώσει.Η γνώμη μου είναι να αφήσουμε όλοι τα ''δεν μπορώ'' γιατί στην ουσία δεν υπάρχει τέτοια λέξη υπάρχει μόνο το ''δεν θέλω'', οπότε αν ο κάθε άνθρωπος προσπαθούσε να ανεξαρτητοποιηθεί από αυτά που του κάνουνε κακό θα μπορούσε να βρει και το νόημα για τη ζωή...
Ανδρομάχη Πρίντεζη
Α3'

1 comment:

Δημήτρης said...

Μπράβο στην διαχειρίστρια μπράβο και στην Ανδρομάχη. Πολύ ωραία δουλειά και πολύ ωραίες ιδέες που πρέπει να μας προβληματίσουν όλους.
Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η δραστηριότητά μας . Το ιστολόγιο εννοώ. Μπράβο σας.